Karabuk Safranbolu Nargile içilecek Mekanlar

Osmanlı'dan beri süre gelen nargile kültürümüz günümüzde cafelerin olmazsa olmazı oldu. Sizler için Karabük ilinin Üniversite'ye yakın konumda bulunan Safranbolu'yu da kapsayacak şekilde mekanların tahlili ile karşınızdayız.

1-) Boss Cafe & Restaurant
Safranbolu Merkez'de bulunan Boss Cafe Safranbolu'nun meşhur AtaMerkez AVM'sinin teras katında bulunuyor. Açılır kapanır sistem ile çatılandırılan teras yaz-kış hizmet vermektedir. Nargile içmek isteyenlerin tercihi olan bu mekan özellikle gençlerin akın ettikleri bir merkez haline gelmiş durumda.
Boss Cafe & Restaurant ile ilgili detaylı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

2-) North Cafe & Restaurant
Karabük Safranbolu'da Ataturk Mahallesi Sadri Artunc Caddesi'nde bulunan North Cafe tercih edilebilecek caddenin dikkat çeken mekanları arasında bulunuyor. Müşteri memnuniyetini de ön planda tutan mekan Karabük Üniversitesi'nin kalabalıklaşmasıyla beraber en çok tercih edilen mekanlar arasında yerini aldı. Caddedeki dükkanların ilk kalabalıklaşmaya başladığı günden itibaren hizmet veren Karabük Safranbolu North Cafe & Restaurant bölgenin yıllanmış mekanlarından birisidir. North Cafe & Restaurant ile ilgili detaylı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

2 sene önce nargilesini içtiğimiz mekanın nargilesini beğenmiştik. Son ziyaretimizde Nargileyi kaldırdılar diye bir duyum aldığımız için North Cafe'ye gidemesekte eğer nargile kaldırılmadıysa o günkü çizgisini bozmayacaklarını düşünüyorum.

3-) Wings Cafe
Karabük 100.yıl mahallesinde Üniversite'ye yakın bir konumda bulunan Wings Cafe fiyatları ile de oldukça uygun. Konsepti ve güler yüzlü çalışanları ile bizlerden tam not alan Wings Cafe Karabük 100.yıl mahallesinde tavsiye ettiğimiz mekanlar arasında bulunuyor.


Menüleri tablet şeklinde sunan ve nargilesi ile suffle siparişlerimize bayıldığımız Wings Cafe ile ilgili detaylı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

4-) Henry Jones Cafe

Wing Cafe'nin tam karşısında bulunan Cafe 'Western' konseptine sahip. İnternet sitesindeki menüde nargile yer almasa da Henry Jones Cafe nargile hizmeti veriyor. Birçok şubesinden kazandığı referans ile Karabük'te de ciddi yatırım yapan Henry Jones Cafe tadilat yaparak kendisini yeniledi. Tadilat yaparken aynı zamanda da müşterilerine hizmet vermeye devam eden mekanın nargilesini bu sebepten tadamasakta ciddi yatırım yapılan bir cafede kötü tütünün kullanılacağını düşünmüyoruz. Karşısındaki Wings Cafe'de nargile fiyatları 20 - 30 TL aralığında olduğu için tadilat sonrasında da aralarında ciddi bir fiyat farkı olacağını düşünmüyoruz.

Henry Jones Saati
Her gün 10.00-17.00 saat aralığında kahvaltı hariç tüm ürünlerde %40 indirim sunan mekanı bu saatler içerisinde kaçırmamakta fayda var. Henry Jones Cafe ile ilgili daha detaylı bilgiye Henry Jones Cafe | Karabük yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

5-) Pukka Cafe & Bistro
Karabük 100. mahallesinde yine Karabük Üniversitesi'nin yakın çevresinde bulunan bölgenin yeni cafelerinden Pukka Cafe  isim olarak istanbul'dan da alışkın olduğumuz isme ve konsepte sahip. Canlı müzik bulunan mekan tercih edilebilecekler listemizde bulunuyor.


6-) Kahve Deryası
Kahve Deryası şubeleşen büyük markalardan birisi haline geldi. 100. Şubemiz ilanı ile Karabük'te de piyasaya dahil olan Kahve Deryası diğer şubelerinin de güvencesi ile pişman etmeyecek mekanlardan birisi olarak dikkat çekiyor.

Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder