Kaşa gidildiğinde yapılacaklar 3: Nereid Meyhanesi

Kaş'a gittiyseniz mutlaka bir rakı gecesi yapmanız şart. Heleki safari turundan döndüyseniz o yorgunluğun üzerine öyle güzel gider ki... Safari turundan bahsetmişken Kaş'a gidildiğinde yapılacaklar serimizin 2. yazısı olan Safari turumuza buradan ulaşabilirsiniz.

Kaş'ın en şahane meyhanesidir kendileri. Mavi beyaz ve pembenin cazibesi sizi kendinize çekiverir hemen.

Hoş müzikleriyle ve loş ortamıyla samimi bir mekan. Ben şahsen mezelerine bayıldım. Çok meşhur olduğunu söyledikleri Sağanaki ,tereyağlı ahtapot ve ege otlarından yapılmış köftesi muhteşemdi. 8 kişi ortalama 500 TL gibi ücret karşılığında hoş bir akşam geçirdik.

Nereid Meyhanesi'nde konaklama imkanı var mı? 
Tabiki. Nereid Meyhanesinde konaklama imkanına sahipsiniz. Meyhanenin terasında ikişer kişilik toplam 4 oda mevcut. Odalara Zeki Müren ve Neşet Ertaş gibi üstadların isimlerini vermişler.

Mavi beyaz konsepti odalara da hakim. Mutfak ve banyo ortak kullanılıyor.
Kaş tatilimiz boyunca işte bu odada Neşet Ertaş odasında kaldık. Meyhanede güzel bir akşam geçirdikten sonra odanıza çıkıp dışarıdan gelen hoş müzikle uyumak gerçekten çok keyifliydi.
Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder