Sapanca Natürköy Kahvaltı | Fiyatlar ve Dahası

Yazımıza başlamadan önce istanbul Beykoz ilçesinde bulunan;
Kulindağ Dağ evi yazımızı da okuyabilirsiniz. Kahvaltı ve konaklama yapabilirsiniz. Yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Naturköy Sapanca Kahvaltı ve Fiyatları (Güncel 2019)
Şile Sakligöl ve Garipce Köyü kahvaltı deneyimlerimizden sonra yine bir kahvaltı yazısı ile karsinizdayim. Bu sefer istanbuldan biraz uzaklastik ve soluğu istanbul'dan 135 km uzakta almış bulunuyoruz. Yaklaşık 2 saatlik yolculuğumuz sonunda Natürköy'e ulaştık.

Sapanca'da bulunan Natürköy Sırma fabrikasının hemen arkasında bulunmaktadır. Yapay bir gölet ve muhteşem doğa manzarasına sahip olan Natürköy'de kahvaltı harika olmakla birlikte burada yalnızca kahvaltı mi yapabilirim diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Sapanca Natürköy' den 3 öğün faydalanabilirsiniz. Özellikle kahvaltı saatlerinde tıklım tıklım olan mekanda konaklama imkanına da sahipsiniz.

İster yemek yediğiniz yerin karşı tepesinde bulunan minik evlerde konaklayabilir, istersenizde konak benzeri inşaa edilmiş birkaç kapılı olan aşağıdaki fotoğrafta yer alan binanın bir bölümünü kiralayabilirsiniz.

Garipce gezimizde de olduğu gibi farklı bir mekana gitme planı ile yola koyulup yol üstünde eşsiz konsepte sahip olan bu güzide mekana geldik. Yaz ve kış olmak üzere iki kez geldiğimiz Natürköy de kahvaltı konseptini her iki mevsimde de begendigimizi söylemeliyim. Gerek kışın kapalı camekan kısmında, gerek yazın çardaklarda kahvaltı yapmak kendinizi özel hissetmek için yeterli olacağını düşünüyorum.

Sapanca Natürköy aynı anda 1200 kişiye kahvaltı hizmeti verme kapasitesine sahip bir mekan ve o kalabalığa rağmen musteri memnuniyetinden asla taviz vermeyen bir yer yada biz sansliyiz ki 1200 kişinin oturduğu ve bir o kadar kişinin de sıra beklediği mekanda sıra çabuk geldi ve servislerimiz açıldı.
Kaç çeşit olduğunu sayamayacak kadar bollukta bir serpme kahvaltı ile başbaşa kalmıştık. O kadar çeşit arasından tabiki star olarak nitelendirdiğimiz sucuk ve erimiş kaşarı mükemmeldi. Yalnızca erimiş kaşar yemek için bile gidilebilir. Patatesinden domatesine peynirine kadar herşey taze ve lezzetliydi.

Naturköy Sapanca ziyaretinizde kahvaltı yapmak mı zorundasınız? İsterseniz mekanda kumda kahve içebilir. Konaklayabilir ve yemekte yiyebilme imkanına sahipsiniz. İstersenizde tesisi gezip geri de dönebilirsiniz. Mutlaka oturup sipariş verme zorunluluğunuz da yok. Gayet rahat ve başarılı bir tesis olarak akıllarımızda yer ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Garsonlar güler yüzlü müydü? Müşterilere nasıl davranıyorlar?
Garsonlar o kadar kalabalık olmasına rağmen asla tavırlı bir şekilde servis açmadılar. 2.kez mekanı ziyaretimizde kalabalık gitmemize ve sürekli sürekli birşeyler talep etmemize rağmen asla güler yüzlü işletme çizgisinden çıkmadılar.



Natürköy aile yeri mi? Natürköy'e gönül rahatlığı ile ailemle gidebilir miyim?
Ailem ve sevgilimle ayrı ayrı gittiğim bu mekanda gayet rahat ettim. Sizde İstanbul'dan günübirlikte olsa uzaklaşmak istiyorsanız Sapanca Natürköy'de aileniz,eşiniz,sevgiliniz veya arkadaşlarınız ile hoş vakit geçirebilirsiniz. Kibar garsonlar ve doğal mekanın geniş ferah ortamı ile birleşen mekanda aileniz ile rahat edeceğinizden eminim.

Kahvaltimizi yaptıktan sonra artık kahvaltı fiyatlarına geçebiliriz.

Sapanca Natürkoy kahvaltı fiyatları : Natürkoy Sapanca da kahvaltı yapmanın bedeli , kişi başı 60 TL (Fiyat Güncellenmiş 2019'a aittir.) dir . Erimiş peyniri ve sıcaklar için ise ekstra bir ücret talep edilmedi.

Natürkoy Sapanca otopark ücretleri: sabit otopark ücreti yerine bahşiş usulü ile çalışan bir otoparka sahip.

Sapanca Natürkoy aile yerimi?
Kesinlikle aile yeri. 2 kez gitmiş birisi olarak 2 ziyaretimde de rahat ettim.

Naturköy Sapanca için kahvaltı planı yaptınız peki Naturköy Sapancaya nasıl giderim, mekanı bulabilir miyim diye düşünüyorsanız google haritalar ve yandex navigasyon konum bilgisini sizin için paylaşıyoruz. İstediğiniz navigasyon programından telefonunuz aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Google Haritalar

Yandex Navigasyon

Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

5 yorum:

  1. burası çok güzel ama yer bulmak zor oluyor o yüzden erken gitmek gerek. bu arada bloğunuzu blog keşif etkinliğinden buldum sizi takipteyim bana da beklerim sevgiler :)http://efsaninguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle ya da çok geç gitmek gerekiyor biz çok geç gitmiştik :) çok teşekkür ederiz yorumunuz için biz de takipteyiz sevgiler :)

      Sil
  2. Mekanı kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyat biraz pahalı olsa da mekan kesinlikle hakediyor

    YanıtlaSil
  3. Çok berbat bir yer fiyatlar uçmuş hizmet berbat

    YanıtlaSil
  4. Kahvaltı için biraz pahalı evet mekan güzele benziyo birde konaklama fiyatını öğrene bilirmiyim

    YanıtlaSil