Bella Costa Cafe | Beylikdüzü Sinanoba,istanbul

Bella Costa; Büyükçekmece'nin o muhteşem manzarasının keyfini en güzel çıkartabileceğiniz mekanlardan birisi desek sanırım abartmış olmayız. Biz "Gezmeyi seven bir çift insan" olarak Beykoz'dan yola çıkıp Bella Costa'yı da görelim sevdası ile çıktığımız bu yolculukta ne yazık ki Tüyap çıkışı E-5 4.km'de kaza yaparak günümüz kötü başlasa da tutanak tutup kaza yaptığımız kişilerle helalleştikten sonra rotamızdan sapmayarak Bella Costa'ya ulaştık.


Bella Costa'nın bahçesinde denize nazır bir masa bulup çokta güneşli olmasına rağmen şemsiyesiz olmasına aldırmadığımız bir masaya oturduk. Kazanın üzerinden henüz 1 saat bile geçmemişti. Tahmin edersiniz ki ikimizde korkmuştuk ve morallerimiz de bir o kadar bozuktu. Soğuk bir limonata içelim dedik buzsuz gelen limonatalarımıza buz istedik ve buz bulunmadığını söylediler. Zaten moralimiz bozukken birde gelen siparişten memnun olmayışımız bizi daha da çökertmişti.

Daha yeni yemek yememize rağmen kaza bizi acıktırmıştı. Karışık tost ve köri soslu tavuk söyledik. Ortalama büyüklükte ortalama lezzette gelen yemeklerimiz biraz olsun moralimizi yerine getirmeyi başarmıştı. 

Moralimiz yerine geldikçe etrafımızı fark etmeye başladık ve oturduğumuz masadan bu eşsiz manzaranın keyfine vardık.
Moraller yerine geldi. Manzaradan tat alınmaya da başlandığına göre bu manzara nargileyle taçlandırmadan olur muydu? Portakal naneli nargilemizi de içerken sıcaktan kavrulmuş olacağız ki buz gibi 2 adet su istedik. Bir kaç saat sıcağa aldırış bile etmeden ikindi vaktine kadar oturduğumuz bu mekandan manzarayı bırakıp gelmek istemesekte mekandan gönülsüz bir şekilde ayrıldık. 

1 Karışık Tost 1 Korili Tavuk 2 Limonata 2 Su 1 Nargile istediğimiz mekanda 80 TL hesap ödeyip memnun bir şekilde ayrıldık. Emsal mekanlarda sırf merkeze daha yakın diye bu fiyata yanlızca nargile içebilirken İstanbul merkez'den 45 dakika uzaklıktaki Bella Costa 'da Yemek+içecek ve Nargile 3 lüsünü hayata geçirebilirsiniz. 

Muhteşem manzarası harika atmosferi ile sizi sizden alacak olan bu mekana bahar sonu yaz başı gelmenizi tavsiye ederiz. Kapalı alana sahip olsa da kışın manzaranın tadını yaz ayında olduğu kadar çıkartamayacaksınız. Yazın çok sıcaklarda da şemsiyeler altında sera etkisine maruz kalacağınız mekana gelmek isteyeceğinizi sanmıyoruz. İdeal günün aranacağı tarzda bir güzelliğe sahip olan Bella Costa Cafe nerede?

Bella Costa Cafe nerede?
Mekanın internet sitesinde de belirtilen tam adresi ; Ünlüsoy Caddesi , Akkuzu Sokak, Sinanoba Beylikdüzü İstanbul 'dur.

Bella Costa Cafe Otopark Fiyatları
Mekanda vale bulunmakla beraber etrafında arsalar ve bomboş bir yol bulunduğu için aracınızı müsait bir yere çekebilir dilerseniz vale ücreti ödemezsiniz.

Buraya toplu taşıma ile ulaşımınız zor olacağı için şahsi arabanız ile gelmenizi tavsite ederiz.

Bella Costa Toplu Taşıma Araçları ile Ulaşım
Metrobüs ile Beylikdüzü Sondurak'a kadar geldikten sonra Tüyap'tan 448 numaralı otobüslere binip 19 durak sonra Sinanoba 'da ineceksiniz. İndikten sonra 400m sahil yönüne doğru yürüdüğünüzde Akkuzu sokak'ta Bella Costa Cafe'yi bulacaksınız. Bayrampaşa Topkapı Merter tarafından mekana
varış süresi ortalama 110 dakikadır.

448 numaralı otobüsler haricinde HT48 Tepecik Kiptaş Konutları otobüslerine de Tüyap'tan binip 16 durak sonra Sinanoba'da inip yine 400 metre sahil yönüne doğru yürüyerek Bella Costa Cafe'ye ulaşabilirsiniz. Bu size 15-20 dakika kazandıracaktır.
Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

1 yorum:

  1. ben bella costayı çok severim çok güzel bir mekandır çok doğru gözlemlemişsiniz sizi tebrik ediyorum :)

    YanıtlaSil