Trend 216 Cafe | Üsküdar ,istanbul

Trend 216 Hakkında
Trend 216 bizimde sık sık gittiğimiz Anadolu yakasının merkezi ve en kalabalık noktalarından birisi olan Üsküdar'da bulunuyor. Girişi asansör ile yada Mado 'nun içerisinden en üst katta Trend 216'ya geçiş yapabiliyorsunuz. Gelenlerin o muhteşem manzarası için tercih ettiği bu mekan Üsküdar sahilinin o güzel manzarasını ayaklarınızın altına seriyor.

Trend 216 'da Nargile var mı?
Bizim için belki de en büyük eksiklik. Menüsünde nargileye yer vermeyen Trend 216 muhteşem Suffle'si ile bizi mekana sıkça uğramamız konusunda ikna etti.

Trend 216 Menü
Bir zamanlar meksika soslu tavuğuna hayran kaldığımız mekana aynı tavuğu tekrar yemek için gittiğimizde umduğumuzu bulamadık.

Trend 216 Fiyatlar
Yemek için ortalama hesap 75 TL (2 kişi) 
Cafe için ortalama hesap 40 TL (2 kişi)

Biz 2 Suffle 2 Çay 37 TL , 2 Meksika Soslu Tavuk ve 2 Ice Tea Şeftali için 66 TL hesap ödedik.

Trend 216 Servis Kalitesi
Meksika Soslu Tavuk siparişimiz tam 10 dakikada geldi. Farklı bir günde tekrar geldiğimizde Suffle siparişimiz neredeyse yarım saati buldu.Genel anlamda siparişlerimiz bizi bıktırmadan çok sıkmadan en güzel şekilde sunum ve müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak bizlere sunulmuştur.

Trend 216 Nerede?
Trend 216 belkide Üsküdar'ın en kolay ulaşılabilecek yerindedir. Üsküdar Deniz İskelesi'nden çıktıktan sonra Salacak tarafına doğru 100-150 metre yürüyerek ışıklardan yolun karşısına geçip ister Camii avlusunun içerisinden gidip isterseniz de Üçler Market'i geçip Mc Donalds'ın oradan yalnızca Trend 216'ya ait asansöre binip ulaşabililirsiniz. Asansör fobisi olanlar içinde Mado'nun içerisine girip en üst katta Trend 216 tarafına geçebilirsiniz.

Trend 216 Ulaşım
Avrupa Yakası'ndan;
Marmaray'a binip Üsküdar durağında inebilirsiniz.
Avrupa Yakası'ndan vapur ile Üsküdar Vapur iskelesine gelebilirsiniz.

Anadolu Yakası'ndan;
Anadolu Yakası'ndan ise Beykoz'dan 15 numaralı otobüslerle, Ümraniye'den 9ÜD ve 320 numaralı otobüslerle ve Anadolu Yakası'nın diğer semtlerinden Üsküdar'a gelen otobüslerle ulaşabilirsiniz.
Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder