Paçi Cafe | Üsküdar, istanbul

Üsküdar Merkez'de bulunan Paçi Cafe şans eseri gittiğimiz konumunu beğendiğimiz mekanlardan birisidir. Kahvaltı yapacak yer ararken deniz kenarında bulunmasından dolayı ilgimizi çeken Paçi Cafe'ye oturup 2 kişilik serpme kahvaltı sipariş ettik. Kahvaltımızın yanında kaşarlı menemen siparişi vermeyi de ihmal etmedik. Paçi Cafe'ye ilk kez uğramıştık ve kaşarlı menemen belki hayatımızda yediğimiz en güzel menemendi.


Siparişlerimizin gelmesini beklerken mekanla ilgili neler yazılmış diye merak edip Zomato'dan yazılanları okuduk, siparişler gelmeden okuduğumuz yorumlar bizi huzursuz etse de yazılan kötü yorumlara katılmadığımızı söylemek istiyoruz.

Paçi Cafe'de kahvaltı yapacak kişilere mutlaka yanında kaşarlı menemen de söylemelerini o lezzeti tatmalarını kesinlikle tavsiye ediyoruz. Siparişlerimiz çokta bekletilmeden geldi. Kahvaltımız gelmeden direkt çay ikram edildi servisimiz açıldı. Garsonlar gayet kibar ve ilgiliydiler. Hava rüzgarlı olduğu için şalımız biz istemeden ilgili bir çalışan tarafından getirildi.


Serpme Kahvaltının sunumu bize Mavi Haliç On Numara mekanında yaptığımız Ege Usulü Serpme Kahvaltı'yı hatırlattı ve beğenimizi kazandı. Mavi Haliç On Numara Cafe ile ilgili yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Paçi Cafe Menü ve Fiyatlar
2 Kişilik Serpme Kahvaltı + Kaşarlı Menemen için 66 TL hesap ödedik.

Mekana ilk kez gittiğimiz için restore olduğunu çalışanlarından öğrendik. Yeni restore olmuş bir yer için fiyatlarda herhangi bir yükseklik biz fark edemedik. Çay bahçesi görünümünden güzel bir konsepte bürünen Paçi Cafe Üsküdar Sahil de tam olarak Katibim Cafe'nin karşısında bulunmaktadır. Katibim Cafe'de nargile deneyimimize ve daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz.
Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder