Katibim Cafe & Restaurant | Üsküdar Merkez, istanbul

Üsküdar sahilinin Salacak yönünde bulunan bu mekanda bir çok konsepti birlikte bulmak mümkün. Mekan  3 bölümden oluşuyor. Nargile içilebilen yarı açık bir bölüm, okey tavla gibi oyunların oynanabildiği kahve - cafe kısmı ve bunların dışında restorant olarak kullanılan bir bölümden oluşuyor.

Üsküdar Evlendirme Dairesi'nin tam karşısında bulunan Katibime bizde Paçi Cafe'de kahvaltı yaptıktan sonra bir nargile içelim deyip bulduğumuz bir yer olsa da bence Üsküdar'ın o muhteşem manzarasından ben istediğim tadı burada alamadım. Paçi Cafe'de yaptığımız kahvaltıda mükemmel kaşarlı menemenini tattığımız Paçi Cafe yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Belki erken saatte gittiğimiz için (Saat 14.00 Civarı) mekanın boş olmasından da kaynaklı olarak Katibim Cafe'ye ısınamamış olabiliriz.

Üsküdar Katibim Cafe Fiyatlar ( İki Kişi İçin Ortalama Fiyat: 50-80 TL)
Özellikle nargile içmek için geldiğimiz mekanda nargileden çok memnun kaldığımızı söyleyemeyiz. Nargilenin yanında bir kaç bardak çay, limonlu soda ve limonata içtiğimiz mekanda 55 TL gibi bir hesap ödedik. Fiyat performans açısından memnun kalmadık. (Güncel 2018)

Katibime ilk ve tek yaz aylarında gittik hatırlarsınız 2016 yılında havaların ne kadar sıcak olduğunu adeta insanı bayıltan sıcaklıklara tanık olduk. Çöl sıcaklarını yaşadığımız o günlerde Katibimde adeta yandık. Tepemizdeki çatının nargile içtiğimiz yere adeta sera etkisi yaratması ile her ne kadar soğuk içeceklerimize sarılsakta memnun kalamadık en azından klima açılabilirdi yada en azından bir vantilatör. Herşeye rağmen Katibim Cafe Üsküdar'da nargile içmek istediğimizde ilk aklımıza gelen mekanlardan birisi olmayı başardı. Üsküdar'da toplu ulaşım araçlarına ve denize olan yakınlığıda önemli rol oynadı. Üsküdar'a geldiğinizde nargile içmeseniz bile çay kahve veya restaurant kısmında yemek yemek isteyen kişiler gönül rahatlığı ile tercih edebilir.


Normalde 3 saatten aşağı oturmadığımız nargile cafelerin aksine Katibimden 1 saatte ayrılma kararı aldık. Katibim Cafe Restaurant'ın yemeklerini denemesekte Nargilesinden memnun kalmadık sonraki ziyaretimizde yemeklerini deneyecek olsakta Zomato'da  bulunan mekan hakkındaki yorumlarda pek parlak yorumlarla karşılaşmadık.

Katibimde otopark var mı?
Evet Otopark mevcut

Deniz Manzarası
var

Katibim Cafe Açık Büfe ve Kahvaltı Tabağı Fiyatları
Açık Büfe yalnızca pazar günü olmakla beraber fiyatı kişi başı 35 TL,
Kahvaltı Tabağı Kişi Başı Fiyatı 30 TL 
Serpme Kahvaltı 2 Kişilik olmakla beraber Fiyatı 55 TL
Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

3 yorum:

  1. Hmm yemek-kahvaltı açısından değil ama aperatif içecekler-yiyecekler anlamında fazlasıyla tuzlu fiyatı var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazımızda da belirttiğimiz gibi fiyat-performans açısından biz de pek memnun kalmadık. Yorumunuz için teşekkür ederiz :)

      Sil
  2. Rezil bir isletme memnuniyet sifir nasıl olsa mekanin yeri guzel her türlü musteri gelir zaten diye düşünerek hareket ediyolar. Servis cok yavas. Siparis vermeye garson bulamiyorsunuz ki bulsanizda siparisin gelmesi saatler sürüyor. Menude yazanlarla gelen hesap farklı. Mesela serpme kahvalti 80tl (2kisilik) yaziyor. Ozelliklede sorduk iki kisi doyar mi bununla diye oo 3 kisi bile doyuyo dediler. Fakat yedikten sonra hesap istiyosunuz ve extralar hariç sadece iki kisi kahvaltiya yazilan rakam 160tl. Sebebini sordugunuzda her calisan farkli bir sey uyduruyor ve en can alici nokta ARTIK YEMİŞSİNİZ YAPACAK BİŞEY YOK DİYE HİTAP EDİYORLAR. Kesinlikle bir daha kapisindan bile gecmem. Bir kahvalti icin 2.5 saat bekledim 208tl hesap odedim haram zıkkım olsun zorla odetilen fazla para.

    YanıtlaSil