Boss Cafe & Restaurant | Karabük, Safranbolu

Karabük Safranbolu Merkez'de bulunan Boss Cafe & Restaurant Safranbolu Merkez'in uzun süre en kalabalık yeri olmayı başarak Ata Merkez AVM'nin teras katında bulunmaktadır. Temmuz 2017'de mekan restorasyon görmüştür. Şuan tekrar hizmet vermektedir. Canlı müzik ve yılbaşı geceleri gibi özel etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinliklere ve programlara mekanın facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Safranbolu'da nargile ve cafe deyince ilk akla gelen yerlerden olan Boss Cafe gençlerin yoğun uğrak yerlerinden birisi olmayı başarmış. Karabük Üniversitesi'nin kalabalıklaşması ile marka olan Boss Cafe müşterisini memnun eden mekanlardan birisi dersek haksızlık yapmış olmayız. Yazın açılır/kapanır tavanı ve kışın da kapatarak müşterilerinin isteklerini karşılamayı başarıyorlar.

Boss Cafe & Restaurant Nargile
Ortalama kaliteye sahip nargilesitercih edilebilir seviye de olsa da Wings Cafe'nin nargilesinin gerisinde kaldığını söylemeliyim. 

Boss Cafe & Restaurant Canlı Müzik hizmeti de veren mekan için bir başka tercih sebebi olmuş.

Boss Cafe & Restaurant Fiyatlar istanbul ile kıyasla çok uygun olsa da Safranbolu standartlarında bulunuyor. 1 nargile 2 çay 2 Ice Tea Şeftali sipariş ettiğimiz mekanda 34 TL hesap geldi.

Boss Cafe & Restaurant Kahvaltı
Tek kişilik kahvaltı 15 TL, iki kişilik lüks kahvaltı menü 40 TL

Boss Cafe & Restaurant Menü(İçecek Menü)


Karabük'te bulunan diğer cafeler ile ilgili diğer yazılarımıza ve mekanların menülerine buradan ulaşabilirsiniz.
Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder