Taş Kahve Emirgan | İstanbul

istanbul denince aklımıza ilk gelen hikayelere, dizilere konu olan en önemlisi de yüzlerce sene tarihe tanıklık eden istanbul Boğazı. Boğaz manzarasının yanında köprünün tam karşısına konumlanmış Emirgan iskelesinin tam karşısında bulunan Taş Kahve Emirgan'a hala gitmediniz mi? O zaman kırmızı olarak belirttiğim kısmı okumanızı tavsiye ederim. Mekanla ilgili görüşlerimiz son ziyaretimiz ile güncellenmiştir.
Nargile içmeyi seven ve her gittiğimiz yerin nargilesini deneyimlemeye özen gösteren bir çift olarak nargilesinden memnun kaldığımızı söyleyebilirim. Defalarca içtiğimiz ve hemen hemen hepsi saatleri bulan nargilemiz bir kez olsun yanmadı. Masaüstü ve klasik nargile çeşitlerinin olduğu mekanda nargile menüsünde 39 TL'den başlayan nargile fiyatları yer alsa da ikili karışım yaptırırsanız ve masaüstü bir nargile sipariş ederseniz ortalama 50 TL'ye kadar yükselecektir. Okyanus ve Vivident tercihimiz olsa da farklı birşey denemek isteyenlere Vivident - Çilek karışımı tavsiyemdir.
Daha önce yukarıda yazdığımız görüşleri unutabilirsiniz. 25 Eylül 'de nargilesi el değiştirmiş ve artık 3 çeşit nargile bulunuyor. Al Fakhir , Nakla veya Bahreyn tütün kullanmadıklarını kendilerinde bulunmadığını söylediler. 

Bunlardan 1.si 100 TL 
2.si nargile 100 TL ve 
3. çeşit nargilesi 60 TL 

olmak üzere yalnızca kazıklama amacı güden bir kurum haline geldiğini düşünüyorum. Teras kısmı son gittiğimizde tadilata alınmış olup alt kısıma sıkıştırma bir şekilde oturmanızı istiyorlar. 

Sanırım işletme el değiştirdi önceki gidişlerimde ne kadar memnun kaldıysam bu sefer rezaletti diyebilirim. Bir daha Taş Kahve Emirgan'a gideceğimi düşünmüyorum. Zira 1 nargile 2 kahveye 85 TL veya 100 Liralık nargileden alıp 2 kahve 1 nargileye 125 TL gibi değmeyecek fiyatlar ödeyip kazıklanmak istemiyorum. 
İnternette biraz araştırdıktan sonra bu mekanla ilgili yetersiz servis hizmetinden müşterilerin çok şikayetçi olduğunu gördük. Gidip yerinde görmüş kişiler olarak abartılı bir servis yavaşlığı olmasa da nargile için 10 dakika tostlar için 15 dakika vereceğiniz içecek siparişleri de 2-3 dakika içerisinde geldiğini gördük. Kaliteli bir mekan olduğu için sürekli başımızda gezen garsonların olmaması bizden tam puan aldı.
Mekana gittiğinizde giriş katın bir üstünde oturmanızı tavsiye ederiz.

Ana Yemeklerini hiç deneme fırsatımız olmasa da aperatif olarak tost deneyimledik. Tost ekmekleri çok küçük olsa da yeşillikler ve patates ile sunulan tost için 12.25 TL ideal bir fiyat olmuş.
Hamburger çeşitlerini de ortalama 33 TL;
Pizza 20 TL başlangıç fiyatı;
Ana Yemekleri 30 TL başlangıç fiyatları ile deneyebilirsiniz.

Ne Ödedik?
2 Ice Tea Şeftali
1 Vivident - Çilek Masaüstü Nargile
2 Karışık Tost
1 Beyaz Peynirli Tost için
Toplam 108 TL hesap ödedik.

2 Kişi Ortalama Fiyat 
Nargile + içecek : 80 - 120 TL 
Çay Kahve :  25 TL
Yemek : 100 TL
Kahvaltı : 120 TL

Taş Kahve Emirgan Saat Kaça Kadar Açık?
Hafta içi: 07.00 - 01.00
Hafta Sonu: 07.00 - 03.00

Otopark
Aracınızı isterseniz valeye teslim edebilir. Dilersenizde mekanın karşısında bulunan ispark yol kenarı otoparklarına teslim edebilirsiniz.

Ulaşım
Karşıdan gelecekler için en uygun vesait Emirgan Vapur iskelesi olacaktır. Buraya vapurla geldiğinizde mekan Emirgan Vapur iskelesinin tam karşısında yer alıyor.

Avrupa Yakasından ulaşım için;
EL2 Emirgan - 4. Levent hattıyla buraya ulaşım sağlayabilirsiniz. Otobüs saatlerini Buradan kontrol edebilirsiniz.

Özel aracınızla ulaşım için aşağıdaki haritaya tıklayarak navigasyon bilgisi ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

4 yorum:

  1. Boğaz manzaralı olması kalitesini belli ediyor, çok güzel bir paylaşım olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. Yorumunuz icin teşekkür ederiz :)

      Sil
  2. Boğaziçi'ne sahip olduğumu< için çok şanslıyız .

    YanıtlaSil