Maja Kirkpinar Sapanca Kahvalti | Sapanca

14 Şubat 2018'de kahvaltıya gittiğimiz ve memnun kaldığımız mekan. Sapanca gölünün üzerine inşaa edilmiş 360 derece manzaraya hakim bir işletmedir.

Sitesinde haftanın 7 günü 08.00 - 24.00 arasında hizmet verdiklerini yazmış olsalarda mekana ulaştığımızda kapısında pazatesi günleri temizlik dolayısıyla kapalıyız yazısı dikkatimizi çekti. Siz Sapanca Gölü'nün eşsiz manzarasına sahip Maja Kırkpınar'a uzaktan gelecekseniz öncelikle telefon edip açık olup olmadığını teyit etmenizi öneririz.

Fiyat ve Menü
Fiyatlar istanbul'a göre gayet normal geldi. İstanbul'da E-5 kenarı manzarasız mekanlar sırf adı olan mekanlara dönüştüklerinden dolayı 60-70 lira kişi başı kahvaltı ücretleri talep ediliyor. Sapanca Gölü'nü ayaklarınızın altına seren Maja Kırkpınar'da;

Kişi Başı Kahvaltı Ücreti; 50 TL (2018)

Kahvaltı haricinde isterseniz çay kahve eşliğinde tatlı yiyebilir veya öğle, akşam yemeklerinizi burada yiyebilirsiniz.

Kış aylarında bu tip mekanlar ziyaretçilerine sıcak ve kapalı ortamlar sunup manzarayı kısıtlasalarda Maja Kırkpınar Sapanca Gölü'nün üzerinde 360 derece camekan kapalı bir alan kurarak, hem ziyaretçilerine sıcak bir ortam sunmuş hemde sıcak bir ortam elde etmeyi başarmış olması sebebi ile bizden tam not almayı başardı.

Yaz aylarında ise bahçe kısmına güneşlikler koyarak daha geniş ziyaretçi ağırlama kapasitesine sahip olmuş.

ilk kez sevgililer gününde gittiğimiz mekandan kahvaltımızı yapıp memnun bir şekilde ayrıldık.

2 Kişi için serpme kahvaltı ücreti 100 TL

Serpme Kahvaltı Menüsü
Standart serpme kahvaltıların haricinde bir iki dilimde olsa mangal sucuk, yumurta, menemen, eritilmiş peynir, sigara böreği, patates ve sınırsız çayın yanında kış aylarında portakal suyu, yaz aylarında buz gibi limonatayı da serpme kahvaltı ücretine dahil ederek bizi ayrıca memnun etmiştir. Bunlar çoğu mekanda ekstra olarak yazılırken Maja Kırkpınar'da Sapanca Gölü'nün tam üzerinde yapacağınız kahvaltı'da 50 TL serpme kahvaltı ücretine hepsi dahil bir şekilde servis edilmektedir.

Adres ve Ulaşım
Soğuksu Mah., Melih Kibar Sahil Yolu Cad. No:2, 54600 Sapanca/Sakarya

Telefon
0545 281 45 55

Navigasyon

Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

1 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor, gidip görmek lazım o tarafları. Eskiden gitmiştim ama unuttum tabi :) Tekrar gitmek istedim şimdi görünce.

    ikizgezegen.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil