Aydın Balık Garipçe Köyü Kahvaltı | Sarıyer, istanbul

3.Köprü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile ismini daha geniş kitlelere duyuran Aydın Balık Kahvaltı yapılabilecek Garipçe Köyü'nün popüler mekanlardan birisi haline geldi.

Bir cumartesi gecesi planı ile Pazar sabahı yola çıktık. Garipçe'de farklı bir mekana gitmek üzere yola çıkmamıza rağmen Aydın Balık'a gittik. Kararlaştırdığımız mekan dolu olduğu için bizimle pek ilgilenen olmadı. 10 dakika ayakta dikip ilgilenen de olmayınca sinirimiz bozularak kararlaştırdığımız mekandan ayrıldık. Gidenler bilir Garipçe Köyü küçük bir yer olduğu için mekanlar iç içe yan yana aynı sokak üzerinde bulunuyor. Sahilin dibinde bulunan Aydın Balık'ta kahvaltı yapma kararı aldık.

Aydın Balık Kahvaltıyı internet araştırmalarımızdan pek olumlu sonuç alamadığımız için gitmeyi istemediğimiz bir yerdi. İyiki girip denedik diyoruz. Çünkü; mekan hakkında internet sitelerinde yapılan yorumlara gidip gördükten sonra katılmadık. Tam deniz kenarı bir masaya oturtulduk. İlgi alaka daha girer girmez olumlu yorumların kafamızda canlanmasına neden oldu. 

Aydın Balık Garipçe Köyü'ne gidip kahvaltı yapmak isteyenlerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir mekandır. Yakınında üniversite olduğu için buradaki öğrencileride çekmek maksadı ile öğrenci indirimi de uyguluyorlar. Hala bu indirim geçerli midir bilmiyorum ama siz yinede şansınızı deneyin derim.

Aydın Balık Garipçe Köyü Kahvaltı Fiyatları
Serpme kahvaltısını yeterli bulduk ve sıcaklardan fiyata dahil olarak ; kuymak, menemen veya sucuklu yumurtadan birisini tercih edebilirsiniz.

2 Kişilik Kahvaltı Fiyatı : 80 TL

Diğer Fiyatlar: 
Balıklar 20 - 40 TL
Salatalar 6 TL
Balık Çorbası 10 TL
Tatlılar 10 - 12 TL
içecekler 4 - 5 TL

Garipçe'de Kahvaltıdan Sonra Neler Yapabiliriz?
İsterseniz Garipçe Köyüne 1.5 Km uzaklıktaki Rumeli Feneri'ne gidebilir, isterseniz de yürüyerek ulaşabileceğiniz Garipçe Kalesine çıkıp manzaranın keyfini çıkartabilirsiniz.


Ulaşım
150 nolu Hacıosman Metro durağından kalkan otobüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz. Otobüs saatlerinizi kontrol etmenizi öneririm. 

Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder