Kulindağ Dağ Evi | Beykoz, istanbul

Kulindağ Dağ Evi Beykoz ilçesine bağlı MahmutŞevketpaşa köyü'nde bulunmaktadır. Cafe & Restaurant ve otel olarak hizmet vermektedir.

Kahvaltı ve Yemek
Kış sezonunda ve yaz sezonunda olmak üzere 2 kez gittiğimiz mekanda hiç konaklama fırsatımız olmadı. Kahvaltıyı Kulindağ Dağ Evi'nde yapmak isteyenler için;

Kış sezonunda; kahvaltı serpme olarak gelmekte ve yaz sezonunda olduğu kadar çeşitliliğe sahip değildi. Her blogda övülen çikolatalı ekmekleri 1 belki 2 günlüktü. 2018 yılında 60 TL kişi başı fiyat ödedik. 2019 yılı itibari ile kahvaltı kişi başı fiyatı 70 TL 'dir.

İsterseniz iç mekanda dilerseniz de dış mekanda oturabilirsiniz. Kahvaltı fiyatına kahvaltılıklar dahil olup kahve siparişi verirseniz ekstra ücret ödemeniz gerekir. Diğer ekstralar;

Kahvaltı Ekstralar: 
Sahanda yumurta (2 yumurta)
Omlet (3 yumurta)
Menemen
Sahanda sucuk (100 gr.)
Sucuklu yumurta (50 gr.)
Sahanda pastırma (50 gr.)

Yaz sezonunda; hafta sonları kahvaltı açık büfe olarak sunulmaktadır. Açık büfede tüm ürünler taze ve çeşitliliğe sahipti. Doğa ile iç içe bir kahvaltı deneyimleyeceğiniz için masa ve etrafta gezinen karıncalardan rahatsız olmayacaksanız kulindağ dağ evine kalabalık olduğu zamanlarda gitmenizi öneririm.

Konaklama
Haftanın 7 günü konaklama yapabilirsiniz. Konaklamalar bungalov evlerde yapılacağından farklı ambiyans arayanlar için güzel bir deneyim olabilir. Fiyat bilgisine Kulindağ dağ evinin sitesinden buradan ulaşabilirsiniz.




Menü
 Menüler Zomato'dan alınmıştır. Gittiğiniz zamana göre birkaç lira değişiklik gösterebilir.

Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder