Teknede Balık Ekmek | Muradoglu Bakılçılık

İstanbul'un Beykoz ilçesinin o mükemmel sahiline gidip balık ekmek yemeden sahilde dolaşmadan gelmek olur mu dedik 121A ile başlayan yolculuğumuz Beykoz Sahili'nde son buldu. Tekne üzerinde balık ekmek keyfi yapmak istediğimiz için sahilde biraz yürüdük ve Muradoğlu Balıkçılık tabelasına sahip bir tekne ile karşılaştık.

Türk Bayraklı ahşap şirin mi şirin bir teknede balık ekmek yedik.  Bu havada teknede balık mı yenir diyenlere inat. Minik tabureler ve ahşap mavi masalarla dekore edilmiş bu samimi ortamda hava soğuk ve mevsim kış olmasına rağmen brandalarla sarılmış olan teknede balıklarımızı yerken hiç üşümedik.
Siparişimiz 10 dakika içerisinde hazırlandı. Sizde sipariş verdiğiniz balık ekmeğinizi ister teknede ister sahilde yiyebilirsiniz. Biz gezmeyi seven çiftler olarak beraber gerçekleştirmek istediğimiz teknede balık ekmek yemek aktivitemizi Muradoğlu Balıkçılıkta gerçekleştirdik. Beykoz sahili boyunca bir çok balık ekmek teknesi bulunuyor. Siz de ister burada ister başka teknelerde balığınızı yiyip güzel manzaraya karşı hoş vakit geçirebilirsiniz.
Teknede balık ekmeğimizi yedikten sonra sıra geldi hesap ödemeye, 2 balık ekmek 2 kola sipariş verdiğimiz mekanda 16 TL ücret ödedik. Hesabı ödedikten sonra mekandan gayet memnun bir şekilde ayrıldık.
Beykoz sahilde bulunan bu şirin mekanda balık ekmek keyfi için  121A hatlı otobüs  ile Avrupa Yakası'ndan, Üsküdar'dan ise 15 nolu otobüsler ve sarı dolmuşlarla bu mekana ulaşabilirsiniz. Ayrıca Beykoz iskelesine gelen vapurlarla da ulaşım sağlayabilirsiniz.




Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

6 yorum:

  1. çok severim balık ekmek ama yiyecek güvenli bir mekan bulmak zor artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiiki çok haklısınız ama doğma büyüme Beykoz'lu olarak senelerdir bu bahsettimiz mekanda balık ekmek yeriz ve bugüne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadık siz de dilerseniz bu mekanda gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz. yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  2. Çok şirin bir mekan ,beykoza yolumuz düşerse denenebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle denemelisiniz bizim de balık ekmek için sıklıkla uğradığımız bir mekan. Yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  3. Tesekkurler,afiyet olsun.Sosyal medyadan bizi takip edebilirsiniz..

    YanıtlaSil
  4. Merabalar konum atarmisiniz cok met ettiler sizleri

    YanıtlaSil