Göksu Cafe, Anadolu Hisari | istanbul

Göksu Nehri; istanbul içerisine sıkışmış doğa harikası. Göksu Nehri'nin ihtişamıyla taçlanan kıyısında bulunan cafelere hiç gittiniz mi? Biz beraber ilk kez gittik ve memnun kaldığımızı söyleyebilirim.

Beş çayı alışkanlığınız varsa hadi bugün sizi Göksu Nehri kenarında bulunan Göksu Cafe'ye götürelim.
Aracımızı biraz uzağa çekmek zorunda kalıp yürüyerek gelsekte Göksu Cafe'nin hizmeti ve sipariş ettiğimiz tatlılarımızdan memnun bir şekilde mekandan ayrıldık.

Kış aylarında burada üşür müyüz dediğinizi duyar gibiyiz. Burası popüler mekanların bulunduğu ve minik minik cafelerin yan yana olduğu bir yer olduğu için mekanlar kendi aralarında müşterilerini memnun etmek için rekabete girmiş durumda, kış ayları için önlemler alınmış ve dış mekanda da ısıtıcıları bulunuyor. Biz oturduğumuz masanın tepesindeki ısıtıcıları açtırıp mekanda oturduğumuz süre boyunca üşümedik. Aracımıza yürürken havanın ne kadar soğuk olduğunu fark ettik ve aracımızın termometresi 9 Dereceyi göstermesine rağmen mekanda üşümediğimizi söylemeliyim.

Göksu Waffle ve Suffle söyledik. Tatlılarımızın yanında çay siparişi de verip tattığımız lezzetlerden memnun kaldığımızı ve tekrar gidebileceğimizi söyleyebilirim. 

4 Çay + Waffe + Suffle için 40 TL hesap ödedik. 

Waffle 14 TL
Suffle 14 TL
Çay 3 TL

Toplu Taşıma ile Ulaşım: Anadolu Hisarından geçen tüm otobüsler ve vapur hatları ile buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Adres: Kavacık Mahallesi, Küçüksu Cd. 5-7, 34810 Beykoz/İstanbul
Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder