Antikköy-2 Kahvaltı Çatalca

Alışveriş merkezlerinin popüler olduğu 2000li yılların başlarında alışveriş merkezlerine gitmek buralarda yemek yemek bir ayrıcalık olarak düşünülürdü. insanlar pazar günlerini bile o mekanlarda gecirmek isterlerdi.

Piknikler ve bu tarz doğal yerlerde kahvaltı yapmak yemek yemek insanların ilgisini pek çekmiyordu. Günümüz de bu tarz mekanlar daha popüler olması ile birlikte istanbul dışı gözüyle bakılan merkeze uzak yerler yükselişe geçti.

Gelişmekte olan yerlerden Çatalca'nin hemen hemen her yerinde doğal mekanlara , doğa ile iç içe girmiş birçok piknik alanı bulmak mümkün. Bizde Antikkoy-2 mekanını internetten araştırdık ve uzunca bir süre bu mekan hakkında yazılanlar çizilenler kötü yorumlar yüzünden gitmedik.



Antikköy-2 Çatalca mekanına 14 Şubat 2016 Sevgililer gününde gitmeye karar verdik. Açık büfe kahvaltı yaptığımız mekanda asla söylendiği gibi pis bir mekan yada garsonları terbiyesiz değildi. Çok kalabalık olmasına rağmen dolu olan masalardan birisi kalkınca bizi de hemen o masaya aldılar. Açık büfe çeşitleri gayet yeterli ve temizdi. Gönül rahatlığı ile yaptığımız kahvaltımızdan sonra neler yaptık?

İstanbul'un egzoz dumanından, gökdelenlerinden kaçmak için geldiğimiz bu Antikköy-2'nin köy ortamını anımsatan ambiansının içerisinde bulduk kendimizi. Birçok kümes,kafes ve ahır hayvanının bulunduğu bu doğal mekanda dilerseniz at binebilir, yeşillikler içerisinde çevreyi gezebilirsiniz. Bizde çevreyi gezerken bu fotoğrafı yakaladık.

Mekanın eksikliği olarak ise kahvaltıdan sonra bir kaç fotoğraf çekilmek haricinde uzunca vakit geçirebileceğiniz bir yerin olmaması olarak sayılabilir.

Antikköy-2 kahvaltı fiyatları : Çatalca antikköy-2 kişi başı kahvaltı fiyatı 48 TL ( Ekim 2017)
Antikköy-2 otopark fiyatları: otopark var. Otopark ücreti ise alınmamaktadır.
Antikköy-2 aile yeri midir?: Kız arkadaşım ile beraber gittiğimiz mekanda gayet rahat ettik. Ailenizle Antikköy-2 mekanına gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

2 yorum:

  1. İstanbul'a yakın kahvaltı mekanları arasında düşünebileceğimiz bir yer olabilir. Merak ettim bende ,kısa zamanda bizde gidelim o vakit :) Çok güzel bir yazı olmuş.Ellerinize sağlık....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz kışın gittik ama havaların ısınmasıyla burada vakit geçirmek çok daha güzel olabilir. Teşekkür ederiz :)

      Sil