Henry Jones Cafe | Karabük, 100.yıl Mahallesi

Karabük Türkiye'nin nüfusu kalabalık olmayan illeri arasındayken Karabük Üniversitesi'nin açılması ve daha sonra genişlemesi gelişmesi ile birlikte neredeyse şehir nüfusu kadar üniversite öğrencisine sahip olan şehirde esnaflık ve ticaret arttı. Açılan yeni dükkanlara hergün bir yenisi eklendi.

Henry Jones Cafe 'Western' konseptli bölgenin en dikkat çeken mekanlarından birisi haline geldi. Geniş menüsü ve makul fiyatları ile üniversite öğrencilerinin de beğenisini kazanan Henry Jones Cafe ayrıca HenrySaati kampanyası ile de 10.00 - 17.00 saatleri arasında kahvaltı menü hariç tüm ürünlerde %40 indirim uygulanıyor.
Mekan tadilatta olduğu için nargilesini deneme fırsatımız olmasa da tadilatta olmasına rağmen müşterilerini memnun etmekten geri kalmayan Henry Jones Cafe Karabük yolculuğuna tekrar çıktığımızda tekrar uğrayacağımız mekanlardan birisi olmayı başardı.

Eleştiri
Mekanda herhangi bir masaya oturduktan sonra gözümüzün içine baka baka bize menü getirmeyen bir garson vardı. Bekledik ama biz istemeden menü gelmedi. Sonra 10 dakika geçmesine rağmen siparişlerimiz sorulmadı. İlgilenen olmadı tekrar garson çağırdık tekrar elinde menü ile geldi bizde sipariş vereceğimizi söyledik. Nargilecinin daha gelmediği bu yüzden nargile yapılamayacağını söyleyince de mekandan ayrılıp karşısındaki Wings Cafe'ye gittik. Wings Cafe Nargilesini çok beğendiğimizi ve fiyatlarının çok uygun olduğunu söylemeliyim. Wings Cafe ile ilgili yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Biz gecikmeyi ve ilgisizliği tadilat dolayısı ile olduğunu düşündük ama biraz araştırma sonrasında müşteri şikayetlerinde en çok şikayet edilen konunun gecikmeli hizmet olduğunu fark ettim. Sonraki ziyaretimizde tekrar uğrayıp daha sağlıklı bir değerlendirme yapmayı düşünüyoruz.

Adres : 100.Yıl Mh. Vatan 2 Cd No:3 Kılavuzlar / Karabük
Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

4 yorum:

  1. Gençlerin yoğun olduğu yerlerde bu tür mekanlar epey çok oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle Saadet Hanım, Karabük artık yavaş yavaş üniversite şehri olmaya başladığı için bu tür kafeler çoğalmış durumda. Yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  2. selam, güzel blog, takibe aldım, bana da beklerim

    http://gezgiccift.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, biz de sizi takibe aldık teşekkür ederiz :)

      Sil