Muhlama Karadeniz Mutfağı Kahvaltı, Ruzgarlıbahçe Kavacık | istanbul

Doğal mekanlar hafta sonu kahvaltı rotamızı bu sefer istanbul'un içerisinde köprünün hemen yanı başında konumlanmış olan Anadolu Yakası'nın Beykoz'a bağlı güzide semti Kavacık'a çeviriyoruz.

Cumhuriyet Caddesi Görele köyünde bulunan Muhlama Karadeniz Mutfağı bir orman içerisinde bulunmasa da bizi etkilemeyi başardı. Hakim bir tepeye konumlanan mekanın manzarası tam olarak şu şekilde:

Mekana giriş yaptığımız andan, kahvaltımızı yapıp çıktığımız ana kadar çok memnun kaldığımızı söyleyebiliriz. Mekana giriş yaptığımızda ortada 1 masa ve cam kenarında 1 masa boştu. Gittiğimiz çoğu mekanda 2 kişi gelen müşterilere orta masa gösterilirken, Muhlama Karadeniz Mutfağı, daha kalabalık bir grup gelirse cam kenarına alırım düşüncesi yerine bizi yani elindeki müşteriyi memnun edebilmek adına bize cam kenarı masa önerildi. Teşekkür edip masamıza oturduk. 2 kişilik serpme kahvaltımızın yanında serpme kahvaltıya dahil yağda yumurta ve termosta çayımız geldi. Ekstra olarak mekanında adını taşıdığı muhlama söyledik. Serpme Kahvaltı + Muhlama için 102 TL hesap ödedik. Muhlama Karadeniz Mutfağı aileniz veya arkadaşlarınız ile gidebileceğiniz rahat ve ferah bir mekan olarak dikkatimizi çekti.

Muhlama Karadeniz Mutfağı'nda serpme kahvaltı ve fiyat gayet uygundu. Manzarası ve muhlaması için gittiğimiz mekandan memnun bir şekilde ayrıldık. Serpme kahvaltı çeşitleri yeterli ve lezzetliydi. En çokta ekmekleri hoşumuza gitti. 30-40 gr lık minik ekmeklere bal,tereyağı sürerken söylemek istediğimi anlayacaksınız.

Serpme Kahvaltı Kişi Başı: 42 TL
Muhlama : 18 TL


Mekanın valesi bulunsa da biz arabamızı mekanın karşısında bulunan yol kenarına çektik ve otopark ücreti ödemedik.

Toplu Taşıma ile ulaşım: 11ÇB, 15KÇ, 15ÇB, 20
Dostluk parkı veya Şebnem sokak durağında inip 200 - 250 metre yürüyerek mekana ulaşabilirsiniz. Afiyet olsun

Adres: Kavacık Mahallesi, Cumhuriyet Cd. No:131, 34805 Görele Köyü/ Kavacık/ Beykoz/ İstanbul
Paylaş

Doğal Mekanlar Hakkında

Gezmeyi seven bir çift insan sloganı ile çıkmış olduğumuz blog serüvenine doğal mekanlar ismi ile renk katmaya çalışan bir çift insanlar.
Uzun süredir blog kurma hayalimizi 2016'nın sonbaharında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yazılarımızı okuduktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

3 yorum:

  1. Hayatımda hiç mıhlama yemedim. Burayı ziyaret ederek belki bir ilki gerçekleştirebilirim :) Öneri için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, İstanbul’da mıhlama yemek için ideal bir adres biz çok memnun kaldık. Yorumunuz için teşekkür ederiz :)

      Sil
  2. ne olur mıhlama demeyin.. Muhlama lütfen Muhlama :D

    YanıtlaSil